8.24.2016

2016

Assalamualaikum

So dah 10 tahun kita kawan and believe me I couldnt ask god for more. Thanks for everything. Tak tahu bila kiranya kita semua boleh gather sekali but trust me, everyone mengharap benda yang sama. Kot. Hahahhahahahhahaha

Raya 2016


Thanks For Reading!

2.04.2012

=D









Thanks For Reading!

10.28.2011

heyya!!


assalamualaikum..olla my friends..

apa khabar sume..harap korang sume berada dlm keadaan yg sihat wal'afiat hendaknya..

rindu tak nk dok ostel cam dulu..
bile bangun pagi je tgk muke korang,pegi skola pon muke korang,time mkn mke korang lg..
bile study or wat omwork 4 sure tgk muke korang..akhirnya sblom tido pon tgk muke korang lg..

tp xpe,,xkesah pon tgk muke korang hari2..rasa mcm nak putar je waktu..nak balik ke ostel life..rindunye nak gelak besar2 same2...terngat kene marah gn kaq zety same2..kene denda kat dpn perhimpunan sbb dtg pehimpunan lmbat same2,g fly beli burger sme2..sume same2..

hmmm,,okeh la apa kata kite tgk gamba korang ni..sumber gamba ni pon msti korang dpt agk dri mana aku amek..he3 ..ni kirenye gamba latest laa for 2011..


LILY SURYANI

SITI HAJAR

AMIRAH

NUUR SYAFIQAH(the right one)

SITI MAS IDAYU

NOOR IZZAIRIN

NUR AFINI FAZRINA

NUR FARHANA
(abaikan 2 bdk comel yg kat tepi sbb farhana kat tengah2..he3)

NAZIHA

SITI FADILAH(TEBEQ)

SITI MADIHAH

NUR AMIRAH SYAFIRAH

FATIN SYAHIRAH

NURUL FATEHA

NUR RADIAH

AKALILI 'IFFA

NURUL FARRINA

KHAIRUL JULAIHA

NUR HADHRAH
(yg ni pun sila abaikan 2 bdk comel kat tepi sbb hadhrah kat tengah2..he3)

NURDALILA HUSNA
(yg ni kalo korang xtau mne satu dalila,tak tau nk ckp ap..he3)

AIMAN SYAZANA

NORWAHIDA

NABILA HUDA

NOR SHAHIRAH

SITI RABEAH


okeyy tak,,amacam...he3..sblom tu aku nak minta maap sbb aq x dapat cari gamba nur hamizah bt ramli,nur aimi atira+atika...sorry yepp..
okeh laa,,itu saje buat mase ni.. assalamualaikum dan adios for now... :)


p/s: aku blom expert nak nulih blog ni...so,buat mase ni ntokk korang yg sudi singah sini..korang tgk je la ap yang aq merapu+repek ni..he3...

Thanks For Reading!

10.24.2011

SAGIL (151011)

okeh,,saje je nak share dgn rakan2 se-gigs yg len pengalaman g sagil..

senarai nma mereka yg terlibat:--

~peserta: fatynn syahirah ,siti hajar,siti madihah,akalili iffa,naziha,siti mas idayu,nur afini fazrina
~pemandu peserta: afinih & maya
~peserta tambahan : kaq iera,kaq syai,kaq sara,kaq dieba,iman,maq kaq dieba (kaq iera nek gn maya yg len kenderaan sndiri)
~waktu: pagi (around 10) smpai petang (around 4)
~makanan: di support oleh para peserta *maya-mihoon, mas-air, fatynn-ketupat+sambal,akalili-sandwich sardin maq dye, afini-nasigoreng sebekas+naget, zieha-keropok2, jaja-kacang+kunyah2

so,,perjalanan berjaln lancar pegi dn balek..pejalnn naek gunung kat sagil tu pon no problem walopon ada beberapa insiden kami diejek oleh sekumpulan mat motor yg perasan matured dimana mereka telah mengejek kami dgn mengatakan kami ni budak2 rombongan skola..mentang2 la xde sape yg nak backup kitorg(org llki) so mereka dgn angkuh nya terus-menerus ejek kami (cis!!!bedebah pnye worang)..dan akibatnya bdk yg syok ejek2 kami 2 pon hampir tergelincir mase bejalan (tu la,cam yg kite slalu ckp time skola dulu,"kalo tuhan nk balas 2 sekejap je")
okehh,,the pictures:

ni gamba masa otw nak naik sagil:
blur skit gamba ni sbb tgn org yg amek gmba ni parkinson jap..penat sgt daki tangga yg xterkire berapa ank tgga dn mak bapak tangganya



ni kat parking lot lagi,tgh amek2 brg nak naik ats:
muke masing2 da sedia nk berendam
fatynn pegang plastik coklat:ketupat+sambal , icebox

emm,,akhirnya bile da sampai di tempat yg dirasakn sesuai ntok berndam..segala parkinson akibat penat mendaki pun hilang..mari lihat aksi2 kami pula..:




budak jaja ni la org 1st yg trun dlm air..ha3,xcited giler dye

lpas berendam msti lapar..naseb baek ad supporter makann berat..thx yolls




akhirnya,,mase untuk balek setelah kami penat berndam dan kenyang makan..tp sebelum tu..he3..cam bese la kawan,,apalagi kami pon:
kandid ni kaq iera la yg amek

aq suke gamba ni..nmpak hepy sgt

naziha yg kelaparan mase org da nk balek


salam sayang daripada kami ber-7
dari:sagil (nanti bile ad mase kte g rmai2 ea)..
nampak tak ikan tu,,cuba cari betul2 he3..

Thanks For Reading!